30.11.2010

Joulumuistoja

Muutama minuutti enää ja se on sitten JOULUKUU! 

Kaksi vuotta sitten meillä oli jouluna tälläinen:


Ja himpurainen, nyt se(kin) on tämänmoinen (jo):

 
Pikku Kirppuni on reipas ja rempseä kerholainen, pieni ja pippurinen pikku "tuholainen" :D 
Pikkusisko joka raivaa tiensä ja tahtonsa ohi muiden! Se omapäisyys, jääräpäisyys, omatahto ja halu ja päättäväisyys on jotain ihan omaa luokkaansa. Joku voisi kutsua sitä uhmaksi, mutta meillä se on Neidin luonnetta ;) heh.. 

Mutta asiaan.. Aikani kuluksi, uteliaisuuttani, tiedonhaluisuuttani, omaksi ilokseni, teidän iloksi, joulun kunniaksi kyselen mä nyt, mikä/mitkä on teidän ehdottomasti parhaita Joulumuistojanne? Entä karmeimpia?  Jos napshataa vastaus, joka saat mut nauramaan, itkemään tai muuten vain putoamaan tuolilta, lupaan palkita sen pienellä Jouluyllärillä :) Eiks jeah!? Nyt sormet näippäimistölle ja tekstiä tuottamaan! Tää mamma tahtoo saada kommentteja! Ja kuulla teistä ja teidän juttujanne! Tää tahtoo ammentaa "blogi piiriään", ja päästä lähemmäksi teitä!  
 

23.11.2010

Tervetuloa Joulu! :)

Joulua täällä kovin jo odotellaan! Varsinkin lapset. No okei, äitikin! Ensimmäiset joulukoristeet on roikkuneet jo hetken, annoin itselleni luvan jo laittaa. Lisäilen pikku hiljaa :) 

Talvitunnelmia meidän nurkilta:






 " Joulupukki katso, mulla on uusi uimalakki!"

"JA MINÄ AINAKAAN EN TOISTA KERTAA PUKKIA ENÄÄ KATSO!!!" 

Muse


12.11.2010

Hääkakkuja






  






Nonni, huh huh voi sanoa tässä vaiheessa  - seuraavana päivänä siitä, kun kakut on luovutettu eteenpäin. 
Koko homma vaikutti "helpolta nakilta". Aloitinkin ajoissa hommat, mutta sitten.... Kukat oli ajoissa valmiina, mutta paria päivää ennen deadlinea tajusin että kukat ei ole sellaisia kuin piti :D No, uudet kehiin sit vaan! (ja uudet oli kyllä hienompiakin...).. 
Ja koska mulla on kaikki aina hyvissä ajoin valmiina hommattuna, nytkin edellispäivänä lähdin ostaan pakastemansikoita - loppu molemmista lähikaupoista... :O No, löyty niitä sitten kuitenkin... 
Kakkujen luovutus oli 12-12.30 maissa, edellis iltana  sain lääkäriltä puhelun, ja tyttärelle pikanen aika lastenpolille seuraavaks päiväks klo.10!!!! Sitä ennen heti 8 maissa labrat yms yms.. Glumps... Siinä sitten pähkäileen koko hommaa... Tuli jopa ajatus mieleen, et en enää ikinä tee muille kakkuja... :D (no, se ajatus on hävinnyt jo...).. 
Koitti "deadline" - aamu; miehen pakotin jäämään kotiin ja lähtemään lapsen kanssa labraan, silä välin teen kakkuja niin pitkälle kun voin. Sitten tehtiin vaihtarit, ja mä lähdin tytön kanssa sitten lastenlääkäriä odotteleen.. Kiva siellä kytätä kelloa hermostuneena ja laskea minuutteja ja tehdä varasunnitelmia.. Siinä vaiheessa kun lääkäri oli jo tunnin myöhässä, soitin miehelle joka tuli toisen tytöistämme kanssa päästään mut kakkujen luokse ja jäi sinne tyttöjen kanssa.. 
Eli, loppu hyvin kaikki hyvin, mut olis voinut paremminkin mennä ;) 
Opettavainen projekti tämä(kin) oli taas monessakin asiassa!  

Kaksi kerroksisessa kakussa täytteenä mansikkamoussea, yksi kerroksisessa kuningatarmoussea. Molemmat terästetty rahkalla :) 
Päällinen sokerimassaa, koristeet sokerimassaa. Massan alla voisokerikreemi, suihkaus helmiäissprayta. 
Kaksikerroksisessa kakussa pursotuksia hieman, ne hopeaksi värjättyä sokerikreemiä..