18.4.2012

Ihanat Pipot!


Nyt on mainostettava!

Luen säännöllisesti tiettyjä blogeja, yksi niistä on Luova Täti . Hetki sitten täti kirjoitti, että häneltä voi tilata pipoja. Hetken mietittyäni päätin ryhtyä tuumasta toimeen, ja laittaa tilauksen menemään. Väri toiveet, koot ja ehdoitus, että haluan siihen kukan ja pieni mallikuva ideasta matkaan. Ei mennyt kuin tovi, ja pipot putosivat jo postiluukusta! Huisin mahtavuutta ja nopeaa toimintaa! Muttamikä parasta, pipot on ihan super hienot, taitavasti tehdyt ja tytöt tykkäävät kovasti!!! Kiitos Luova Täti!

(Takit ja housut Ticket to heaven)

15.4.2012

Olemme...

Käyneet virpomassa...


Noidan piti auttaa kissaa hännän kanssa ;)


Olemme saaneet tutustua Lego Friends sarjaan Buzzadorin kautta:


Vie LEGO ystävät sen jälkeen Olivian majaan ylös puiden latvoihin. Heistä on hauskaa pelata majassa pelejä ja nukkua tähtitaivaan alla! Nouse tikkaita pitkin katsomaan leppäkerttuja, pyydystämään perhosia ja ruokkimaan kissa. Teleskoopilla voit ihailla meren aaltoja tai taivaan tähtiä! Kätke salaisia aarteita piilolokeroon ja koristele koko paikka kukilla!


5vuotias oli näppärä rakentelija :)


Ja pikkusisko 3,5v leikkijä :)


Legot on kivoja, tytöt tykkää kovasti. Mutta, tytöt jotka on kateellisena katselleen isoveljen legoja, odottivat että tässä legoukot olisivat olleet samanlaisia kuin "normi"legoissakin. Pieniä osia on kovasti, ja jokunen on hukkunutkin jo. Vaikka kuinka yrittäisi varjella, niin tehtävä on mahdoton. Lisää on jo vähän hankittu, pitäähän molemmilla olla omat legotytöt! :)