1.1.2010

Mustikka-valkosuklaakakku


100 g rasvaa  

200 g digestive-keksejä  

200 g mustikoita  

2 dl tomusokeria  

400 g tuorejuustoa  

3 dl ranskankermaa  

260 g valkosuklaata

sulata rasva
murenna keksit ja lisää muruihin sulanut rasva
painele seos irtopohjavuuan pohjalle
tilsi 3/4 dl tomusokeria mustikoiden joukkoon
sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma ja loput tomusokerista
sulata suklaa
lisää seokseen suklaa ja marjat
levitä seos vuokaan keksipohjan päälle
laita vuoka pakastimeen pariksi tunniksi

3 kommenttia:

  1. Mustikka ♥ valkosuklaa = Täydellinen Liitto!!!!

    VastaaPoista
  2. Ja katsoppas mikä määrä valkosuklaata on!! Ei niin kaunis kakku, mutta takaan että vie kielen mennessään ;)

    VastaaPoista
  3. Herkullista herkullista =)

    Iloista alkanutta uutta vuotta!!

    VastaaPoista