100 g rasvaa
200 g digestive-keksejä
200 g mustikoita
2 dl tomusokeria
400 g tuorejuustoa
3 dl ranskankermaa
260 g valkosuklaata
200 g digestive-keksejä
200 g mustikoita
2 dl tomusokeria
400 g tuorejuustoa
3 dl ranskankermaa
260 g valkosuklaata
sulata rasva
murenna keksit ja lisää muruihin sulanut rasva
painele seos irtopohjavuuan pohjalle
tilsi 3/4 dl tomusokeria mustikoiden joukkoon
sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma ja loput tomusokerista
sulata suklaa
lisää seokseen suklaa ja marjat
levitä seos vuokaan keksipohjan päälle
laita vuoka pakastimeen pariksi tunniksi
Mustikka ♥ valkosuklaa = Täydellinen Liitto!!!!
VastaaPoistaJa katsoppas mikä määrä valkosuklaata on!! Ei niin kaunis kakku, mutta takaan että vie kielen mennessään ;)
VastaaPoistaHerkullista herkullista =)
VastaaPoistaIloista alkanutta uutta vuotta!!