22.8.2010

10 000 Kävijämäärä rikki poikki pöks poks!!!

10 000 
On ihan T-A-J-U-T-O-N määrä ihmisiä. Mun sivulla. Huh huh! 
Ja kun kaikki muutkin, niin kaippa tässä pitää joku arvonta pystyyn pykästää! Itsellä on aina niiiin huono arpaonni(paitsi että FB:ssä olen voittanut 2kertaa kesän aikana Sisustus Amalian sivuilla ;) )  etten ole koskaan, enkä ikinä voittanut mitään missään blogien arvonnoissa... Mutta, koska haluan ilahduttaa Teitä, niin Teistä joku voittaa! Sen lupaan :) 

Ja mitä Teidän pitää tehdä? No, ensinnäkin kehua kuinka ihania herkkuja täällä on, ja kuinka taitava olen jne jne ;) No ei vais! ;D
Mutta, jokainen joka leipoo tai tekee ruokaa, voisi kertoa mikä on ikinä turhin ostos keittiöön, ja mikä taas on se vekotin/vempele/vempain/esine mitä tulee käytettyä eniten? Ja, käytättekö eri juttuja ja hökötyksiä vuodenaikojen mukaan? Oletteko siihen kiinnittäneet huomiota? 

Ja hei vielä, Jouluun on enää 4 kuukautta!!!! Jippijaijeeeeee!!! Ja mullapas onkin jo suurinosa lahjoista hankittu, jes! Jotain oppinut vuosien varrelta kuitenkin ;) 

Sen pidemmittä puheitta, arvonta päättyy about 2vkon päästä!

Tsemppiä ja Onnea Matkaan! Olette tärkeitä, ilman teitä ei olisi tätäkään blogia! Pus!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! 

47 kommenttia:

  1. Koskaan en ole arvonnoista mitään voittanut ja taitaa aikas harvoin ensimmäinen kommentti voittaa mutta... :)

    Turhin ostos lienee Big Popper. Popcorn on hyvää, mutta tuota konetta ei ole tullut käytettyä kertaakaan. Saatiin aikoinaan tuparilahjaksi lahjakortti Expertille ja tuli kiire saada se käytettyä kun meinasi erääntyä. Tietysti silloin oli jo kaikki kodinkoneet hankittu, joten mukaan tarttui tuo popperi ja lisäksi Pizza Pronto (jota ei ole käytetty sitäkään....)

    Jos joku haluaa ostaa tuon popperin niin tarjousta vaan kehiin! :D Se on viitisen vuotta vanha, iskemätön tosiaan.

    VastaaPoista
  2. Turhin taitaa olla Tupprwaren salaattilinko. On ollut jokusen vuoden, mutta salaattia sillä ei ole tullut lingottua:) Normi kippona on käytetty. Yleisin voisi olla vatkain tai kuminuolija. Ja tietty arvontaan osallistun :)

    VastaaPoista
  3. Sauvasekotinta tulee harvemmin käytettyä, siis mulle se on ihan turha kapistus (vielä)

    Sain viime vuonna valmistujaislahjaksi KitchenAid-yleiskoneen ja se on ollut tosi kovassa käytössä. Siis ihan paras lahja.

    Huimasti onnea kävijämäärästä, löysin tieni leivontafoorumin kautta, enkä myöskään ole ikinä voittanut mitään näistä arvonnoista =)

    VastaaPoista
  4. Hui, onnea paljon kävijämäärästä! :)

    Turhinta keittiössä taitaapi olla säiliöpursotin, ei oo sille käyttöä ollu.

    Eniten käytössä on nuolija, sähkövatkain ja irtopohjavuoat. (:

    VastaaPoista
  5. Saimme mummultamme lahjaksi magic bulletin, sen koneen mitä ostos-tv:llä mainostetaan aina niin innokkaasti; " Nyt ei ruoanlaitto ole helpompaa, vain kolme sekuntia ja sinulla on munakas."
    Kone on aivan hirveä. Sen ääni peittäsi pommin räjähdyksenkin eikä muutenkaan ole kovin käytännöllinen.

    VastaaPoista
  6. Onnittelut huiman hienosta kävijämäärästä!!!

    Turhin kapistus on ehdottomasti coctailsekoitin, jonka ostin joskus vuonna miekka ja kivikirves...Kertaakaan ei käytetty, sitten kierrätin sen siskolleni, joka ei tietääkseni ole sitä käyttänyt. :)
    Käytän paljon sähkövatkainta ja sauvasekoitinta. Jonkinlainen yleiskone on hankintalistalla, kun vanha hajosi...tosin jo jokunen vuosi sitten. :)

    Ihanaa syksynjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  7. Turhin mullaki toi popparikone,sekä tupperin sipulisilppuri. Eniten käytetty käsivatkain.



    Teya

    VastaaPoista
  8. Onnittelut! On kyllä ihana Blogi.
    Ei mulla oo mitään turhaa keittiössä (niin varmaan :)No monitoimikone käy siihen kategoriaan, kun en mä jaksa sitä pestä käytön jälkeen. Mutta Sauvasekoitin on mulla ainakin kovassa käytössä, sitä käytän varmaan eniten...

    VastaaPoista
  9. Onnea tasaluvusta!
    Turhinta ostosta on äkkiä vaikea keksiä, ehkä joku tupperwaren ihmekulho, jota en ole ikinä oppinut käyttään ja vatkaan siinä vaan tylsästi kakkutaikinat :DD Ehkei se ihan turha sit kummiskaan ole, mutta vois ne munat vatkata ihan parin euron muovikulhossakin. Hyödyllisin on yleiskone, jolla teen pulla- ja leipätaikinat, omppuhillot, porkkanasoseet jne. Siitä en luovu, en sitten millään :)

    VastaaPoista
  10. Meilläkin turhin taitaa olla just tuo popparikone(poitsu sai joskus joululahjaksi) Eniten käytetty on sauvasekoitin johon saa vaihdettua myös vispiläpään ja pienen teholeikkurin. Onnittelut kävijämäärästä!! =)

    VastaaPoista
  11. Hei! Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä!
    Eniten käytän varmaan vatkainta ja sauvasekoitinta. Aika vähän tulee käytettyä sitruspuserrinta.

    VastaaPoista
  12. Kiva blogi, itselle uusi :)
    Itsellä käytetyin taitaa olla sellainen Tupperwaren vatkainsysteemi, joka ei tarvii sähköä. Kammesta veivataan ja kermat yms kevyet vatkautuu kulhossa suit sait. Sen joskus emännänlahjana sain ja ehdottomasti ykkönen.

    Vähiten käytetty on Jamie Oliverin huhmare, joka on sellainen heiluteltava versio. Kerran olen vuosien aikana tainnut sillä jotain muusata :s

    VastaaPoista
  13. Kiva arvonta kysymys kyllä! :D
    No turhin laite on kyllä Magic Bullet, koska itse saan mieluumin kaiken aikaan sähkövatkaimella ja sauvasekoittimella (tasaisempi lopputuloskin!)

    Kätevin laite keittiössä on sitten varmasti vanhat vauvanlusikat :D! Niitä meille on jäänyt ja niitä käytän marsipaanityöskentelyssä koska pinta on hyvän muovinen, ei tarraa kiinni marsipaaniin.

    VastaaPoista
  14. Ehdottomasti käytetyin väline on nuolija, vähiten (ei kertaakaan) käytetty on joskus saatu cocktail-sekoitin. Siinä on pieni pyörivä mikkihiiri pohjassa ja sen pitäisi sekoittaa jotakin, just joo :D

    Täällä joku vastasi turhakkeeksi tupperin sipulisilppurin, meillä se on paljonkin käytössä. Kätevä vehje :)

    VastaaPoista
  15. Turhin on sellainen iso säilyketölkinavaaja, jota väännetään. En vain osaa käyttää sitä ja vie niin paljon tilaakin! Tavallisella saa auki paljon helpommin ja nopeammin.

    Sauvasekoitin ja vedenkeitin ovat paljon käytössä.

    VastaaPoista
  16. Ihana blogi, leivontafoorumilta tänne tupsahdin..=)
    Onnittelut kymppitonnista!!
    Turhin taitaa olla vedenkeitin..se on seissyt kaapin täyttönä ilman käyttöä melkeen pari vuotta..joskus sitä tuli käytettyäkin, mutta vähäisen käytön vuoksi joutui kaappiin, eikähän sitä siellä tule käytettyä senkään vertaa, vaan vesi keitetään kattilassa..;D
    Eniten käytössä on sähkövatkain!

    VastaaPoista
  17. Onnittelut! Löysinpäs uuden blogin,hienoja juttuja sulla täällä :)

    Käytetyin mulla kyllä vatkain,sitä ilman ei tulisi toimeen. Turhaa en kyllä muuta hoksaa kuin vatkaimen taikinakoukut jota en ole kertaakaan käyttänyt.

    VastaaPoista
  18. Turhin on mehulinko ja taas eniten tulee käytettyä vatkainta.
    T. Meripi

    VastaaPoista
  19. Onnea kävijämäärästä!
    Eniten käytän vedenkeitintä ja vatkainta.
    Turhin on valkosipulin puserrin.
    T. Meripaju

    VastaaPoista
  20. Ensi alkuun onnittelut kävijämäärästä!
    Paljon käytettyjä vehkeitä ovat sähkövatkain ja vedenkeitin. Turha on vohvelirauta - se vois olla toisaalta kivakin, mutta meidän lahjaksi saatu on huonosti suunniteltu ja epämukava käyttää.

    VastaaPoista
  21. Valkosipulinpuserrin on jäänyt käyttämättä. Eniten käytän ehdottomasti sähkövatkainta.

    VastaaPoista
  22. Onneva onneva!! Ja lisää leipomuksiaa vaan, niin johan kävijöitä pukkaa:)
    Hmm...no Eniten käytettyä ei tarvitse edes miettiä...Yleiskone!! Ihana, rakas kovaääninen keittiöapulaiseni♥
    Vähiten...niin vähän, etten edes muista..? No, sähkökäyttöinen sitruspuserrin..ei kelvannut kenellekään edes kirpparilla!
    Mutta kivoin, on ehdottomasti sellainen Aarikan Allu-puutikku, jolla kakun kypsyyttä koetan. Se saa aina hymyn huulille!

    Mä olen kyllä tänä vuonna joulun kanssa auttamatta myöhässä...yhyy. Kyllä minäkin Ennen!! :)

    VastaaPoista
  23. Vauutsit, onnea blogille, valtava on kyllä kävijämäärä!

    1. turhin ostos on varmaan ollut vihannesleikkuri Mandoliini, jota en yksinkertaisesti jaksa kaivaa kaapista, veitsi on aina paljon lähempänä

    2. eniten tulee käytettyä notkeaa, täyssilikonista nuolijaa, se on pirun käytännöllinen kapine!

    3. perusvälineistö on sama vuodenajasta riippumatta, mutta kyllähän toki joulun alla esim. Tupperwaren torttumuotit tulee kaivettua esiin, ei niitä muulloin käytä vaikka niillä tekis pasteijat muulloinkin näppärästi.

    VastaaPoista
  24. Onnea suuresta kävijämäärästä! Tänne eksyin toisen blogin kautta, nyt vain äkkiä arvontaan osallistumaan ja sitten tutkimaan mitä ihanuuksia täältä löytyy... :)

    Keittiössä tarpeellisin taitaa minullakin olla tuo sähkövatkain. Sen lisäksi voisi sanoa täällä ennen mainitsemattoman SodaStreamer hiilihapotuslaitteen. Vishyä tulee juotua paljon ja tuo kone on aivan ehdoton. :)

    Turhin onkin vaikeampi vaikka kaapit pursuilevatkin kaikenlaista. Ekana tuli mieleen sähkövatkaimen taikinakoukut ja silikoninen teepussin puristin (jota ei ikinä muista käyttää) :)

    VastaaPoista
  25. Onnittelut menestyneelle blogille! Itse olen täällä joskus ennenkin pistäytynyt, mutta nyt löysin tänne linkin kautta uudestaan.

    Turhin keittiöostos... hmmm... salaattilinko on kieltämättä ollut todella vähän käytössä, samoin on käynyt Jamie Oliverin Flavour shakerin kanssa. Ja eniten käytetty... tää vasta on vaikea... vedenkeitin on käytössä ehdottomasti joka päivä, kahvinkeitinkin yleensä joka päivä, leivonnassa ehdottomasti käsivatkain ja viime jouluna saatu yleiskone ovat tärkeitä kapistuksia.

    VastaaPoista
  26. Turhin taitaa olla valkosipulinpuserrin ja käytetyin monitoimikone, jossa kolme eri kulhoa ja toimintoja vaikka kuinka paljon.

    VastaaPoista
  27. Pakko on vastata tähän että turhin kapistus IKINÄ on Harrin ostama vakuumikone (?) Siis se härveli jolla voi tyhjiöpakata mitä vaan. Tuolla se on lojunut komeron perällä varmaan jo kaksi (tai kolme?) vuotta alkuperäispakkauksessaan eikä sitä ole käytetty kertaakaan!Ilman vatkainta en taas tulisi toimeen!!

    VastaaPoista
  28. Onnea isosta luvusta!=)

    Mun keittiössä turhin taitaa olla Tupperin pursotin, nykyään kun tulee aina käytettyä kertakäyttösiä pursotinpusseja.

    Käytetyin taitaa tällä hetkellä olla sähkövatkain.

    En ole ainakaan tullut ajatelleeksi tai huomannut käyttäväni jotain laitetta enempi jonain tiettynä vuodenaikana.

    Iloista syksyä!=)

    VastaaPoista
  29. Onnea blogillesi!
    Turhakkeeni taitaa olla Tupperin vehje, jolla saa tasaisia kuutioita esim.melonista tai päärynästä. Joku Slice and..jotai. Kerran olen muistaakseni sillä hedelmäsalaatiin vääntänyt.
    Eniten käytössä varmaan vatkain ja nuolijat.
    Vuoden aikojen vaihtalua en kyllä ole leivontatuotteissa huomannut.

    VastaaPoista
  30. Onnittelut kävijämäärästä! =)

    Helpompi vastata siihen mikä on käytetyin, joten vastaan ensiksi siihen. Ehdottomasti yleiskone, teen sillä melkein kaiken pullataikinasta kerman vatkaukseen.

    Hmm.. joutui oikein miettimään mikä olisi vähiten käytetyin... olisiko monitoimikoneen (tai mikälie.. sillä saa vain 2.5 dl pullataikinankin tehtyä, jäänyt koko kone tosi vähälle käytölle) mehulinko, pari kertaa kokeiltu. =P

    Näin syksyisin on esim. Mehumaija kovassa käytössä, mutta kaapissahan se sitten loput vuodesta on...

    Ja jei, mulla yksi pukin paketti jemmassa!! ;DDD

    VastaaPoista
  31. Onnittelut blogillesi!

    Sähkövatkain taitaa olla eniten käytetty. Turhin taas, hmm.. no en tällä hetkellä keksi mitään.. Joskus omistin pienen leipäkoneen, ja se oli ehdottomasti turha kapistus, mutta senkin olen jo antanut eteenpäin.. Vuodenaikojen vaihtelua en huomaa muussa kuin mehumaijan käytössä..

    Lisäänpä sinut samalla blogilistalleni!:)

    VastaaPoista
  32. Mun turhimmat koneet on suklaansulatuskone, Pizza Pronto sekä mehulinko, vai mikä mehustuskone se nyt onkaan.
    Eniten tulee käytettyä sähkövatkainta, sauvasekoitinta ja uunia, joka on nyt rikki!!! =(

    VastaaPoista
  33. Olipas kiva, kun olit käyny vierailulla blogissani ja ihan ensiksi annan luvan linkittää blogini, kun sitä kysäisit :) Onnea muuten hurjasta kävijämäärästä, itselläni meni tuhat viikonloppuna rikki... ;) Meidän keittiössä taitaa käytetyimpiä vehkeitä olla vispilä, nuolija ja sähkövatkain. Ja kaikki kattilat, kulhot ym. tietysti! Turhinta en itse asiassa keksi, koskaan ei ole tainnut tulla (minun eikä vanhempienkaan toimesta) hankittua mitään turhia systeemejä :)

    VastaaPoista
  34. Onnea ekasta kymppitonnista !
    Eniten käytetyimmät on sähkövatkain, yleiskone, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Kertaakaan en ole käyttänyt lahjaksi saatua munankeitintä, elekt.sitruspuserrinta enkä myöskään montaa kertaa ole käyttänyt ite hankittua sauvasekoitinta :) Vuodenaikojen en ole huomannut vaikuttavan käytettäviin vempaimiin muutakuin määrällisesti, kesällä tulee leivottua harvemmin :D
    t.SariK

    VastaaPoista
  35. Onnittelut!! =)
    Turhin...hmmmm..voisin sanoa että vähiten käytössä olevat ovat vohvelirauta ja kaakaokone, jotenki helpompi ja nopeampi laittaa se pannari uuniin, kaakaokoneella tulee tosi herkullista kaakaota, capuccinoa yms ja saa ihanan vaahdon päälle mutta se on vaan se vaiva ottaa se sieltä kaapista kun ei voi kaikkia vempeleitä pitää pöydälläkään...
    Käytetyinpiä on sähkövatkain, sauvasekoitin ja yleiskone.
    Mehumaija on sellainen joka on syksyisin ahkerassa käytössä.

    VastaaPoista
  36. Paljon onnnea suuresta kävijämäärästää.
    Pitää jälleen kokeilla onnea,en ikinä vielä ole voittanut blogiarvonnassa.
    Eniten käytetty väline liennee sähkövatkain.
    Turhia ostettuja esineitä linee useampiakin erikseen nimmeämättä.

    VastaaPoista
  37. Paljon onnea suurensuuresta kävijämäärästä :) Leivontafoorumin kautta tulin kilpailemaan.

    Eniten tulee keittiössä käytettyä sähkövatkainta joka on lähes päivittäin ainakin kerran käytössä,sais olla lisävarusteena useammat vatkaimet ettei tarvis aina pestä.

    Turhin varmaa lihamyly, koskaa en ole käyttäny mutta tuli yeiskoneen mukana kun ostin :)

    Kiva blogi sinulla

    VastaaPoista
  38. Turhin tavara lienee munankeitin jota en ole kertaakaan käyttänyt enkä varmaan käytä.
    Ja eniten käytössä ehdottomasti on yleiskone ja sähkövatkain. Melkein päivittäin on käytöss. (Iskee turhan usein herkkuhimo) :)

    Myös tupperin silikoninen muffinsivuoka on jäänyt aika vähälle käytölle.

    Olisi kiva voittaa jokin arvonta edes kerran elämässä. Ikinä kun en ole mitään voittanut.

    p.s. herkullisia leipomuksia näyttäisi olevan sinulla :) jatka samaan malliin! suosittelen sinua kavereillenikin.

    VastaaPoista
  39. Onnea suosiosta ja intoa bloggailuun myös tulevaisuudessa!

    Turhimmiksi kapistuksiksi ovat osoittautuneet yllättäen silikoniset koristemuotit. Innostuin niistä hurjasti kakkuilun löydettyäni, mutta ne ovat jääneet käyttämättömiksi muuntautumiskyvyttömyyden takia. Muotit, joiden tuottamia kuvioita voi muuntaa aina uudelleen mieleisikseen, ovat sitä vastoin usein käytössä.

    Ehdottomasti eniten käytetty esine on kuitenkin monikäyttöinen, laadukas ja terävä veitsi! Mielestäni niiden ansiosta ruoanlaitto ja leivonta ovat luksusta. Liian harvasta keittiöstä tällaisia löytyy ja tuntuu, etteivät monet veitsiinsä juuri kiinnitä huomiota.

    VastaaPoista
  40. ^^Voi itku. Allekirjoitus unohtui... Edellisen kommentin kirjoitti Miiwi

    VastaaPoista
  41. Hei ja paljon onnea blogillesi! En ole tainnut täällä ennen käydä mutta nyt taisin jäädä koukkuun:) Löysin tänne Kyökkipiikan kautta,jos sillä on jotain merkitystä? Pääsen viikon päästä maistelemaan Katin kakkuja ja kävin vähän vakoilemassa...
    Meidän keittiössä turhin tavara taitaa olla sellainen härveli(jonka nimeä en edes tiedä!),jolla voi sekoittaa taikinaa painelemalla,sellainen metallinen jossa on monta lankaa...menikö vähän Valehtelijoiden klubiksi? Ehdottomasti käytetyin juttu on desin mitta;meillä on kolme metallista ja taidetaan tarvita vielä yksi lisää:)
    PS.Ja turhin keittiötarvike voisi toki olla häälahjaksi saatu raclette-grilli;ei kertaakaan käytetty 12 vuoden aikana...

    VastaaPoista
  42. Onnea blogille!

    Meidän keittiön turhin ostos ikinä oli jäätelökone. Ja kerrasta en tietenkään uskonut ettei sitä tule käytettyä, piti ostaa myöhemmin ekan myytyäni vielä toinen. Tyhmä minä.

    Tärkein kapine on ehdottomasti sähkövatkain.

    VastaaPoista
  43. Onnea kävijämäärästä! Itsellä tärkein masiini keittiössä on kyllä yleiskone, tulee kaytettyä paljon. Mikähän lie ois turhin, ehkä tilaajalahjaksi saatu popparikone, käytetty tasan kerran ;)

    VastaaPoista
  44. Turhin ostos, no niitä on niin paljon, mutta yks mikä tulee nyt mieleen, on höyrykeitin.

    VastaaPoista
  45. Onnea blogillesi!
    Olen vasta-alkaja koko tässä leivontatouhussa, ja aika vähän noita vempeleitä löytyy kaappien kätköistä. Kyllä ne käytetyimmät ovat kaikki perus irtopohjavuoat ja muffinssipelti. Seuraavana hankintalistalla ovat ehdottomasti kunnon pursotusvälineet. :)

    VastaaPoista
  46. Eniten käytän laadukkaan veitsitukin veitsiä. Sen sijaan useita leivontajuttuja, kuten pari tyllaa ja tomusokeri-sabluunaa, en ole toistaiseksi käyttänyt kertaakaan... Aina kaupassa innostuu leivontatavara-ostoksille, mutta kun alkaa leipomaan, on tavaraa jo ennestään liikaa. :D

    VastaaPoista
  47. Onnittelut kävijämäärästä!

    Mulla turhin kapistus keittiössä taitaa olla sellainen kananmunien keittovehje, siihen laitetaan 5 munaa oliin munakuppeihinsa ja se upotetaan kattilaan kiehumaan, sillä saa munat nostettua helposti pois... Kerran olen tainnut kokeilla sitä :P
    Tärkein on ehdottomasti sähkövatkain!
    Voileipägrilli on sellainen kausituote, välillä tulee useinkin tehtyä sillä leipiä ja välillä vähemmän... Samoin kahvinkeitin on aika harvoin käytössä ;)

    VastaaPoista