8.5.2011

Chili-tonnikala Mustapekka Muffinit. Nam!




Chili-tonnikala Mustapekka (pippurijuusto) Muffinit

sis.mm. Rainbow chili-tonnikalaa, Valio Mustapekka pippuri(tuore?)juustoa, vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, auringonkukansiemen, mausteseos  (tomaattijauhe, sipuli, basilika, valkosipuli, mustapippuri, oregano, juustojauhe), kuivattu tomaatti, suola.

Paista uunin alatasolla 225 asteessa n.15min.

Adrakapadapra pum!


Lisää vain 3dl vettä ja ½dl öljyä!!! :D 
Oma-aloitteisesti sitten vielä laitoin ensin taikinaa vuokiin 3/4, siihen päälle nokareen chili tonnaria ja mustaapekkaa, ja päälle vielä lusikalliset taikinaa! Njam! 

Sunnuntai Leipä- ja Muffinssimix Yrtti-Tomaatti

Sunnuntai Leipä- ja Muffinssimix Yrtti-Tomaatti on aivan uudenlainen mix monenlaisten pikkusuolaisten ja vuokaleipien valmistukseen. Mix on monikäyttöinen ja pakkauksen takaa löytyy kolme erilaista herkullista käyttöideaa. Mixistä tehdyn taikinan joukkoon on helppo lisätä aineksia oman mieltymyksen mukaan, esimerkiksi fetaa, vuohenjuustoa, kinkkua, yrttejä tai oliiveja. Tuote sisältää 15 prosenttia täysjyvää ja sen joukkoon lisätään vain vesi ja öljy.

Sisälläni siis piilee tällä(kin) hetkellä pieni aidan alitse kulkija :D Tämä(kin) oli hyvää, ja aion ostaa pari pussia ja purkkia vieras varaksi!  

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti