16.7.2009

Hyviä & Helppoja Pikku Pizzoja


Löysin kivan ohjeen Vauva-lehdestä.. Pohja oli helppo ja nopea tehdä, olisi vain pitänyt tehdä heti kaksin- tai kolminkertainen annos kun näitä rupes väkästään.. Ja sit tuli mieleen, et olis voinut kaulita taikinan isoksi, ja ottaa vaikka mukilla noita pikku ympyröitä. Noh, seuraavalla kerralla sitten..

Pohja:

1 purkki rahkaa

1 muna

75g sulatettua margariinia tai ½ dl lämmitettyä öljyä

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Sekoita ensin kosteat ainekset ja lisää joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. 

Pyöritä taikina pikku palloiksi ja paina ne litteiksi lätyiksi leivinpaperille uunipellin päälle 

Paista 250 asteessa n.10-12min.

Täytteinä mulla oli:

Jauheliha-tomaattiviipale

Jauheliha-herkkusieni

Jauheliha-ananas

Jauheliha-feta

Tonnikala-katkarapu

Plus tietysti juustoraastetta päälle ja tomaattisosetta alle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti