13.2.2010
Pikku Pizzoja
Ohje vanhasta Vauva-lehdestä.. Pohja on npea ja helppo tehdä, mutta kannattaa kerralla tehdä kaksin tai kolminkertainen annos.
Pohja:
1 purkki rahkaa
1 muna
75g sulatettua margariinia tai ½ dl lämmitettyä öljyä
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Sekoita ensin kosteat ainekset ja lisää joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Pyöritä taikina pikku palloiksi ja paina ne litteiksi lätyiksi leivinpaperille uunipellin päälle
Paista 250 asteessa n.10-12min.
Täytteinä mulla oli:
Jauheliha-tomaattiviipale
Jauheliha-ananas
Kinkku-ananas-aurajuusto
Kana-aurajuusto
Kana
Plus tietysti juustoraastetta päälle ja tomaattisosetta alle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihania Pikkuisia!! Voi kun viitsisi joskus näitäkin vääntää...
VastaaPoista