13.2.2010

Pikku Pizzoja






Ohje vanhasta Vauva-lehdestä.. Pohja on npea ja helppo tehdä, mutta kannattaa kerralla tehdä kaksin tai kolminkertainen annos.

Pohja:

1 purkki rahkaa

1 muna

75g sulatettua margariinia tai ½ dl lämmitettyä öljyä

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Sekoita ensin kosteat ainekset ja lisää joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Pyöritä taikina pikku palloiksi ja paina ne litteiksi lätyiksi leivinpaperille uunipellin päälle

Paista 250 asteessa n.10-12min.

Täytteinä mulla oli:

Jauheliha-tomaattiviipale

Jauheliha-ananas

Kinkku-ananas-aurajuusto

Kana-aurajuusto

Kana

Plus tietysti juustoraastetta päälle ja tomaattisosetta alle.

1 kommentti: