30.6.2010

Ihan jotain höpö höpöä ;)

Joskus päätin etten laita tänne blogiin "höpö höpö"-juttuja, mutta ny ton pakko niellä sanat ja laittaa!
Kauna meiän eteinen on ollut "kriisi keskus": Täynnä 3/4 lapsen ja kahden aikuisen vaatteita. Kevät- ja syksyaikaan fleecetakeista sadetakkeihin, saappaista lenkkareihin jne jne.. Olen haaveillut sellaisesta päiväkoti "systeemistä", sellaisesta lokerikosta lapsille, mutta se on aina jäänyt sille haaveilun tasolle.. Mutta toissa viikolla Jyskissä tuli vastaan tämä! Ja vielä tarjouksessa ;D En montaa kertaa miettinyt vaan kaappasin mukaani! Ja voi että kuinka onnellinen nyt olenkaan!!! Nyt saadaan kaappiin hiekkalelut yms mahtumaan paremmin - ja kaikki muukin! Ja lapset saavat tavaransa helpommin :) Jee! (pienistä ne ilot tulee) 
  
  
  
Tuon penkin patjan haluaisin päälystää vielä jollain kivalla kankaalla. Ehkä sekin vielä löytyy ja joku saa sen ommella...

  
Viime jouluna lapset sai joulupukilta lahjaksi tälläiset nimijutut, ja nyt ne löysivät paikkansa! Muistaa isikin mikä on kenenkin laatikko ;) 

4 kommenttia:

  1. Heeeeiii...Tosi kivan näköinen hommeli, ja toimivakin siis vielä, jih!! Tykkää kovin Kyökkis tää ♥

    VastaaPoista
  2. Hieno! Mekin teetettiin kalustefirmassa pikkasen saman tyylinen naulakko-laatikko systeemi. Joka muksulle on oma naulakko ja paikka kypärälle ja muulle tavaralle. On ollut tosi toimiva...pitkään sitä kyllä suunniteltiinkin.

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Onpa sinulla mukava blogi, kaikkea ihanaa ja herkullista!!! :)
    Linkitän sinut, niin osaan tänne jatkossakin!?
    Tosi kivan naulakkosysteemin olet löytänyt! Itsekin katsoin Jyskin lehdestä jo talvella tuota penkkijuttua, naulakko on multa menny ihan ohi...no, väliäkö tuolla kun en oo saanu aikaseks ostaa sitä penkkiäkään. :)
    Meilläkin on 3 lapsen vaatteet ja tarvikkeet, ja kummasti ne on aina levällään, vaikka mitä koreja olen hankkinut. Just keräsin nurmikolta 7 lippistä...

    Aurinkoista ja ihanaa kesää sinulle!
    Toivotteleepi Sumi

    VastaaPoista