6.6.2010

Pähkinäinen Suklaajuustokakku

7 kommenttia:

  1. Aivan ihanan herkun näköinen kakku :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten suussa sulavan näköinen, tulee ihan vesi kielelle :)

    VastaaPoista
  3. OI NAM ! pähkinät kaikissa leivonnaisissa ja jätskeissä on mun ehdottomia lemppareitani, joten tämänkin on oltava mahdottoman hyvää<3

    VastaaPoista
  4. No voi!Olen pahoillani etten mäkään sitten laittanut tänne ihmettelyä asiasta!!Meinasin mutta ajattelin että olitte sillon reissussa ja että ei sua sitten kiinnostanutkaan tilata..voi että..harmi juttu..miksköhän se ei tullu perille..?Tarkastan useempaan kertaan päivässä viestit ja katon ne roskaposteihinkin menneet eikä ollu kummassakaan laatikossa..voi juku.Anteeksi paljon!!No jonain toisena kertana sitten..

    VastaaPoista
  5. Voihan NAM, näyttää ja kuullostaa ihanalta!!Slurps.. Heh, mä ajattelin teitä tuon vaaleanpunaisen paketin kanssa, ei katos enää meillä kelpaa...Jutellaan siitä!

    VastaaPoista
  6. Kylläpä sekä näyttää että kuulostaa todella herkulliselta!!! Täytyy kokeilla ehdottomasti!!!

    VastaaPoista
  7. Yritän keretä kirjoitteleen tuon ohjeen tänne, tehty lähes samoin kyllä kuin sivun muutkin suklaa kakut, pähkinää vain lisätty joukkoon :) Pähkinästä on tullut mun uusi suosikki leivonnassa..
    Laitoin tuohon päälle eka "rinkuloita" sulatetusta suklaasta ja siihen päälle pähkinää ja rouhittua suklaata, tuota sulatettua suklaata olis vaan pitänyt laittaa vähemmän, oli vähän kurja meinaan leikata sitä.. Mutta makuhan se pääasia on :)

    VastaaPoista