30.8.2010



Kiitos Sumille tästä tunnustuksesta. Tässä seitsemän asiaa minusta:

1. En pysty menemään nukkumaan ennenkuin keittiö on siivottu ja blinkattu puhtaaksi 
2. En ole edelleenkään päässyt eroon viimeisimmän raskauden raskauskiloista :(
3. Hirveä stressi jo siitä, että hoitovapaa loppuu vuoden päästä
4. Nautin kotiäitinä olosta
5. En tiedä mikä haluaisin isona olla
6. En omaa mitään ammattia
7. Kärsin jatkuvasta vauvakuumeesta :D 

Haluan antaa tämän eteenpäin kaikille täällä blogissa vieraileville! :) 

6 kommenttia:

  1. 1.hieno tapa, kumpa pystyisin myös siihen :) 2.kuin myös, mutta myös edellistä edeltävistä on kiloja jäljellä :( 3.hienoa että joku jaksaa ja pystyy taloudellisesti olla kotona siihen asti kun hoito vapaa oikeasti päättyy 4.itsekin nautin joka toinen hetki joka toinen oli ikävä töihin 5.kukapa oikeasti tietäisi ;) 6. ehtiihän sitä vielä, vai mitä? 7. kuin myös mutta järki alkaa onneksi voittaa ja mukavuuden halu :)

    VastaaPoista
  2. Heh :) Kiva että joku vastasi tänne!

    Laskimme keväällä, että jos olisin mennyt töihin ja kolme lasta tarhaan, olisi tullut töissä käynti tappiollisemmaksi kuin kotona olo lasten kanssa. Eihän tämä aina ruusuilla tanssimista ole, eikä tarvitsekkaan. Paljosta olemme luopuneet jotta voin kotona olla, ja kyllä se raha tiukissa usein on, varsinkin kun kaikki laskut kerralla tulee. Kotona olemisen taustalla on myös muitakin syitä kuin se, että lapset saavat olla kotona :) Mm.itse en jaksaisi sitä päiväkoti-vuorotyö-koti rumbaa tässä elämäntilanteessa... :/ Kaikkea ei voi täällä blogissa julkaista, mutta jos sanotaan näin että oma terveydentila (ja elämäntilanne) ei ole parhain tällä hetkellä, joten tämä on meille tällä hetkellä ainoa vaihtoehto.
    Toisaalta, olen tavattoman ylpeä itsestäni kun olen järjissäni vielä, ja olen oppinut nauttimaan tästä kotonaolosta ja Elämään Hetkessä :)

    VastaaPoista
  3. Herkkjen Taikaa / M30. elokuuta 2010 klo 23.14

    Vastaushan oli minulta, blogin pitäjältä! :) ^^^^

    VastaaPoista
  4. Ihan ensimmäisenä kiitokset kommentistasi blogissani. Koetin jo aikaisemmin päästä tänne kurkkimaan, mutta bloggeripa teki temppujaan eikä laskenut etiäpäin. Mutta nyt vihdoinkin pääsin tänne ja klikklik lukijaksi. Ihania kakkuja, slurps!!!

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka nuo jotkut ajatukset olivat kuin suoraan minulta...

    Nautin joka toinen päivä kotona olosta ja joka toinen päivä kaipaan enemmän jotain omaa. En tiedä mikä minusta tulee isona, minulla on kyllä ammatti, mutta silti...en halua olla lopun elämääni ammatillisesti se mikä nyt olen... Se että oppii elämään hetkessä ja nauttimaan siitä on hienoa :D

    :D

    VastaaPoista
  6. miulle on kertynyt jo parikin tutkintoa ja niiden myötä monta ammattia, mutta mitä tehdä isona??? Eniten kadun että koulut on tullut käytyä vähän niin ja näin lasten vuoksi, olisi hienoa osata esim enemmän kieliä ei vain kaikkea välttävästi.

    VastaaPoista