SuklainenMokkajuustokakku
pohja:
digestive ja cappucinokeksejä muruina
noin 100g margariinia
täyte:
4 liivatelehteä + 0,5dl kuumaa vahvaa kahvia
1 levy Fazerin sinistä suklaata (jos haluaa vahvemman suklaan maun niin taloussuklaata)
200g maustamatonta tuorejuustoa
3/4 dl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
2 munan keltuaista
2 munanvalkuaista + 3/4 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
Hienonna keksit ja sulata margariini. Sekoita. Painele irtopohjavuuan pohjalle. Itse olen laittanut irtopohjavuuan ne irtoreunat vain kakkulautasen päälle, ja tehnyt siihen. Eli en sitä pohjaa käyttänyt ollenkaan...
Valmista täyte. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä. Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kuumaan kahviin.
Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu suklaa, sokeri, vaniliinisokeri, munankeltuaiset.
Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. (teen nämä vaahdotukset yleensä ihan ekana valmiiksi). Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseoksen joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
pohja:
digestive ja cappucinokeksejä muruina
noin 100g margariinia
täyte:
4 liivatelehteä + 0,5dl kuumaa vahvaa kahvia
1 levy Fazerin sinistä suklaata (jos haluaa vahvemman suklaan maun niin taloussuklaata)
200g maustamatonta tuorejuustoa
3/4 dl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
2 munan keltuaista
2 munanvalkuaista + 3/4 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
Hienonna keksit ja sulata margariini. Sekoita. Painele irtopohjavuuan pohjalle. Itse olen laittanut irtopohjavuuan ne irtoreunat vain kakkulautasen päälle, ja tehnyt siihen. Eli en sitä pohjaa käyttänyt ollenkaan...
Valmista täyte. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä. Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kuumaan kahviin.
Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu suklaa, sokeri, vaniliinisokeri, munankeltuaiset.
Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. (teen nämä vaahdotukset yleensä ihan ekana valmiiksi). Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseoksen joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Ihanan suklaisaa ja todella tyylikkäästi koristeltu!!
VastaaPoistaOmpa todellakin ihanan suklaista herkkua<3 Ja voi miten kaunis koristelu! Ja muutenkin kaikkia ihania herkkuja täällä :o Saanpiko linkittää blogisi, löytäisin toistekkin tänne helpommin?
VastaaPoistaKiitos :) Ilman muuta saa linkittää!!
VastaaPoistaTosi kaunis kakku ja varmasti ihanan makuinen! Lisään sut mun linkkeihin! :-)
VastaaPoistaOlenkohan täällä ensimmäistä kertaa vierailulla... Joka tapauksessa kakku on varmasti hyvää ja etenkin ihastuin noihin hieman huurteisen näköisiin lehtiin.
VastaaPoistahienon näköinen kakku :)
VastaaPoistaKiitos :)
VastaaPoista