12.11.2010

Hääkakkuja






  






Nonni, huh huh voi sanoa tässä vaiheessa  - seuraavana päivänä siitä, kun kakut on luovutettu eteenpäin. 
Koko homma vaikutti "helpolta nakilta". Aloitinkin ajoissa hommat, mutta sitten.... Kukat oli ajoissa valmiina, mutta paria päivää ennen deadlinea tajusin että kukat ei ole sellaisia kuin piti :D No, uudet kehiin sit vaan! (ja uudet oli kyllä hienompiakin...).. 
Ja koska mulla on kaikki aina hyvissä ajoin valmiina hommattuna, nytkin edellispäivänä lähdin ostaan pakastemansikoita - loppu molemmista lähikaupoista... :O No, löyty niitä sitten kuitenkin... 
Kakkujen luovutus oli 12-12.30 maissa, edellis iltana  sain lääkäriltä puhelun, ja tyttärelle pikanen aika lastenpolille seuraavaks päiväks klo.10!!!! Sitä ennen heti 8 maissa labrat yms yms.. Glumps... Siinä sitten pähkäileen koko hommaa... Tuli jopa ajatus mieleen, et en enää ikinä tee muille kakkuja... :D (no, se ajatus on hävinnyt jo...).. 
Koitti "deadline" - aamu; miehen pakotin jäämään kotiin ja lähtemään lapsen kanssa labraan, silä välin teen kakkuja niin pitkälle kun voin. Sitten tehtiin vaihtarit, ja mä lähdin tytön kanssa sitten lastenlääkäriä odotteleen.. Kiva siellä kytätä kelloa hermostuneena ja laskea minuutteja ja tehdä varasunnitelmia.. Siinä vaiheessa kun lääkäri oli jo tunnin myöhässä, soitin miehelle joka tuli toisen tytöistämme kanssa päästään mut kakkujen luokse ja jäi sinne tyttöjen kanssa.. 
Eli, loppu hyvin kaikki hyvin, mut olis voinut paremminkin mennä ;) 
Opettavainen projekti tämä(kin) oli taas monessakin asiassa!  

Kaksi kerroksisessa kakussa täytteenä mansikkamoussea, yksi kerroksisessa kuningatarmoussea. Molemmat terästetty rahkalla :) 
Päällinen sokerimassaa, koristeet sokerimassaa. Massan alla voisokerikreemi, suihkaus helmiäissprayta. 
Kaksikerroksisessa kakussa pursotuksia hieman, ne hopeaksi värjättyä sokerikreemiä..  

11 kommenttia:

  1. Kakut ovat kauniita, toivottavasti tyttäresi on myös kunnossa :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kakkuja, kauniit koristeet

    VastaaPoista
  3. Kiitos :)

    Upeasti niihin meni kyllä aikaakin, kuvittelin olevani nopeampi :D Heh..

    Tyttö on suht. ok, tämä on kauan kestänyttä ja hankalaa, mutta henki ei ole vaarassa...

    VastaaPoista
  4. Jostainhan sitä täytyy aloittaa. Mä olisin varmaan ollut ihan paniikissa. Ei mulle oo tilauksia vielä kukaan tehnyt, mutten kyllä varmaan vielä uskaltaisi sellaisia edes ottaa vastaan :D Oon ihan liian perfektionisti siihen. Mieskin kehuu et kuinka kauniita tulee mutta itse ei jotenkin osaa nähdä omaa käden jälkeään samanlailla.

    VastaaPoista
  5. Huh, hengästyin jo pelkästä lukemisesta! :) Kuinka monta kertaa olen itsekin vannonut, etten enää ikinä tee yhtäkään kakkua, mutta kummasti se aika kultaa muistot. Ja virheistä ja sähläyksestä oppii! :) Lopputulos näissä kakuissa näyttää mahtavalta!

    VastaaPoista
  6. Huh huh! Vaikeuksien kautta voittoon, upeat kakut!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille :)

    Nyt jo ehkä hivenen naurattaa, ja voin jo todeta että olipa kauniit kakut :) Harvemmin itseä tulee kehuttua, tai oltua tyytyväinen omaan aikaansaannokseen. Aina löyty joku asia, jonka olisi voinut tehdä paremmin tms.. :D Huh!

    VastaaPoista
  8. Apua! Sulla ollu ihan mahdoton häslinki kakkujen kanssa. Minä olisin ollu jo ihan paniikissa. Mutta todella upeat kakut olet tehny kiireestä/härdellistä huolimatta. WAU!

    VastaaPoista
  9. Hienoja kakkuja ja kiva blogi muutenkin! :)

    VastaaPoista
  10. Minäkin haluan tuollaisen kakun häihini ;) UPEITA!

    VastaaPoista