14.10.2011

Buzzausta


 Tänään saapui uusi Buzzaus-kampanja paketti! Jihuu!

Buzzadorina rekisteröidyt ko.sivuille, ja tasasin väliajoin saat kustuja erilaisiin kampanjoihin, joissa pääset testaamaan erilaisia tuotteita. Joskus on monta kampajnaa peräkanaa, joskus on pitkäkin tauko ettei ole mitään. Ei edes kutsuja.  


 Mutta siis, tänään saapui näitä kuvissa näkyviä tuotteita.

"Saavuta uusi makuelämys helposti ilman tahroja ja sotkua!

Fond “du Chef” on maustamisen uutuustuote. Fondit sopivat täydellisesti sinulle, joka et ehdi, osaa tai halua valmistaa omaa fondia, mutta joka haluaa saavuttaa fondin täyteläisen maun ja lihaliemikuution helppouden.

 Kaikki Fond “du Chef ”-variantit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista. Ne eivät sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Täyteläinen maku syntyy ainesosista, jotka ovat saaneet kiehua hiljalleen tuntikausia, aivan kuin kokki olisi valmistanut fondin."


" Lihafondi - Fond “du Chef” Liha

Nosta jauhelihakastikkeesi uusiin korkeuksiin! Tämän fondin täyteläinen maku sopii erinomaisesti kaikille pihvi- ja liharuoille. Voit myös lisätä sitä kastikkeisiin, keittoihin, patoihin, piirakoihin, gratiineihin ja uunijuureksiin saadaksesi täyteläisemmän ja pehmeämmän maun.

Kasvisfondi - Fond “du Chef” Kasvis

Kasvisfondi on monikäyttöinen – se käy esimerkiksi keittoihin, marinaadeihin, lasagneen ja gratiineihin, uunijuureksiin, leipätaikinaan tai maustamaan vaikkapa pastan, perunoiden tai riisin keitinvettä. "


"Kanafondi - Fond “du Chef” Kana
Tämä fondi sopii hyvin kaikkiin linturuokiin. Se maustaa erinomaisesti myös kasviksia, pastaa, kastikkeita, riisiä, piirakoita, risottoa, marinaadeja ja paljon muuta - niin arkeen kuin juhlaan.

Kalafondi - Fond “du Chef” Kala

Kalafondissa yhdistyvät turskan maku, valkopippuri, liperi ja laakerinlehti. Käytä fondia pastakastikkeiseen, kalagratiiniin tai keittoihin."

Mutta nyt pallo teille:
Mitä TE tekisitte/olette tehneet ylläolevista tuotteista? Mihin olette ja kuinka käyttäneet niitä? Mikä oli loppu tulos?

Maukkaimmin vastanneiden kesken arvotaan pieni palkinto!  

ja psst.Jos kiinnostuit buzzauksesta, laita viestiä niin kerron lisää ;) 
 

2 kommenttia:

  1. Onpas mukava paketti.
    Mulle tuli kans viesti että saa hakea postista samanmoisen. Mielenkiintoista... :)

    VastaaPoista
  2. Hei kivaa Sumi! Onko ideoita mitä kokkailet?
    Viimeksi olinkin mukana Vanish-kampanjassa, kyllä tahroja riitti ;)

    VastaaPoista