18.12.2011

Joulua odotellessa...

...Ja lomasta nauttien. 

Aika menee hirveetä vauhtia, varsinkin jos on töissä, aloittanut koulun ja omistaa vielä kolme lasta, pari pupua ja miehen, tekee vapaaehtoishommia yms... Noh, itseppähän on tullut kaikki haalittua :) 

Tänä syksynä on myös ollut kolmet häät (syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa), joihin on osallistuttu aina joillakin kokoonpanoilla. Tässä tytöt lähdössä lokakuun häihin, jotka olivat pienet mutta lämpöiset ja kauniit. Ja tämä tyttö sai suuren kunnian toimia kaasona ihanalle ystävälle. 


On vapaapäivinä osallistuttu erilaisiin lastentapahtumiin ja kissanristiäisiin :D (äiti tainnut siis vältellä kotia, jotta ei "tarvisi" siivota....?) Pienemmällä neidillä rakas päiväkotia varten ostettu Barbababa-reppu selässä, tilanteessa kuin tilanteessa...

Kuralätäköitä on tänä syksynä ja "talvena" riittänyt aivan tarpeeksi!!!

On käyty myös ansaituilla lipuilla Ti-Ti-nalle konsertissa.

Mutta kakut. Ne täytekakut, juustokakut, kahvikakut, kaikki kakut... Niiden saalis on onnettoman pieni. Jostain on luovuttava, jotain on vähennettävä... Mutta kokonaan en luovu, pitkästä aikaa tuntuu siltä että niiden teko taas maistuisi! 

4 kommenttia:

  1. Taidat tykätä haasteista ;). Hausakaa joulua!

    VastaaPoista
  2. Sä vaan oot niin reipas mimmi!!!! Mutta muista, että loppuun ei saa itseä polttaa.... Ihanaa ja onnellista uuttavuotta teille koko sakille <3

    VastaaPoista
  3. Oletpa ahkera ja monessa mukana! :)
    Ihania kuvia postauksessa.
    Onnea vuoteen 2012!

    VastaaPoista